Metaalhandel

Scrap Metal Recycling B.V. is gespecialiseerd in het inzamelen, verwerken en verhandelen van metaalafvallen, kabelafvallen en oude loodaccu`s. We zijn al meer dan 5 jaar actief in de metaalrecyclingbranche en hebben in deze periode dan ook een goede reputatie opgebouwd, waarin eerlijkheid en wederzijds vertrouwen bij ons de hoogste prioriteit heeft.


De kernactiviteit van Scrap Metal Recycling B.V. bestaat uit het inzamelen, verwerken, sorteren en verhandelen van ferro- en non-ferro metaalafvallen. Deze metaalafvallen bestaan uit de volgende soorten: ijzer, koper, lood, zink, aluminium, roestvrijstaal en tin. Naast deze zuivere metaalsoorten nemen wij ook diverse andere materiaalsoorten in, zoals elektro-motoren, kabelafvallen, loodaccu's en ongesorteerde metalen of metalen met vreemde aanhechtingen.


Een goede service en persoonlijk contact met onze leveranciers en afnemers zijn bij ons vanzelfsprekend.
Een team van vakbekwaam en deskundig personeel behoren tot de speerpunten van onze organisatie.
Naast het aanleveren op ons bedrijfsadres kunnen wij ook zorgen dat het materiaal op locatie wordt afgehaald, zowel in Nederland als ook daarbuiten. Wij beschikken over eigen containerwagens en plaatsen desgewenst containers van verschillende afmetingen, welke wij dan op afroep bij onze leveranciers wisselen.

Ons adres:


Bart van Slobbestraat 7
6471 WVEygelshoven (NL)


Tel: +31 (0)45 - 526 88 45